leverancier van quercetine-extract van farmaceutische kwaliteit sophora japonica

Waar wordt troxerutine voor gebruikt?

Troxerutine is een flavonoïde die in de huid wordt aangetroffen en die kan worden voorgeschreven bij spataderen en aandoeningen van de bloedsomloop. Deze verbinding versterkt de wanden van bloedvaten en is een antioxidant. Het wordt over het algemeen ingenomen als capsule na de maaltijd of tijdens de maaltijd. Het moet twee tot vier weken worden ingenomen en moet met regelmatige tussenpozen worden herhaald. Het kan alleen of in combinatie met andere medicijnen worden gebruikt, zoals aspirine en diuretica.
Hoewel het meest voorkomende gebruik van troxerutine is voor de behandeling van chronische varicositeit, omvatten de andere toepassingen het verbeteren van lipide-afwijkingen, glucose-intolerantie en oxidatieve stress. In een onderzoek bij ratten liet TRX verbetering zien bij verschillende stofwisselingsziekten en lipidenafwijkingen. Onderzoekers ontdekten dat het de gevolgen van apoplexie hielp voorkomen en behandelen. Naast de effecten op de bloedviscositeit en de bloedplaatjesaggregatie, verbeterde TRX ook de cognitieve functie en was het effectief in de bescherming tegen de vorming van trombogenese.

Leverancier van sophora japonica-extractpoeder van farmaceutische kwaliteit;
Toen troxerutine werd toegediend aan diabetische ratten, waren de resultaten indrukwekkend. Het medicijn verminderde de verhouding hart/lichaamsgewicht. Het verlaagde echter niet de bloeddruk of plasmatriglycerideniveaus. Het verminderde ook de plasma-ROS. Bovendien verminderde het medicijn de plasmatriglyceriden en verlaagde het de bloedglucosespiegels. Deze positieve effecten waren duidelijk in het DM-geïnduceerde model.
Een studie in 2013 wees uit dat troxerutine de ontwikkeling van oxidatieve stress en cognitieve stoornissen bij ratten remde. De effecten werden toegeschreven aan het feit dat het de AKT/NF-kB-signaleringsroute activeert. Dit zou kunnen verklaren waarom het voor veel aandoeningen is voorgeschreven. Dus als u last heeft van spataderen, is troxerutine wellicht geschikt voor u.
De chemische stof troxerutine is een vorm van rutine afgeleid van Sophora japonica. De verbinding heeft veel geneeskrachtige eigenschappen en is een natuurlijke bioflavonoïde. Het regelt de productie van reactieve zuurstofsoorten, verbetert de flexibiliteit van de bloedvaten en vermindert het risico op aambeienziekte. Het heeft ook veelbelovende resultaten laten zien in klinische onderzoeken. Het heeft een interessant effect op de viscositeit van het bloed.
Onderzoekers hebben aangetoond dat troxerutine de B-cellen van de alvleesklier kan beschermen. Ze toonden aan dat het de STZ-geïnduceerde remming van p-AKT-eiwitexpressie kan omkeren. Daarom kan het medicijn gunstige effecten hebben bij diabetes en andere ziekten. Het kan bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel verbeteren en de incidentie van diabetes en het metabool syndroom verminderen. Deze bioflavonoïde is effectief in het voorkomen van cardiomyopathie en oedeem.
In klinische onderzoeken verbetert troxerutine het lipidenmetabolisme in de lever. Het verhoogt ook de insulinegevoeligheid in perifere weefsels. Bovendien vermindert het oxidatieve stress en vermindert het het risico op ectopische afzetting van lipiden. Verder beïnvloedt het de activiteiten van enzymen van de CYP-familie.
Beton Nutrition Corporation is een professionele fabrikant en leverancier van plantenextracten en voedingsingrediënten uit China en is al meer dan 11 jaar actief op dit gebied. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van troxerutinepoeder, bent u hier aan het juiste adres, neem dan contact op met: [e-mail beveiligd] voor verdere discussie.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wil je de discussie?
Voel je vrij om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.